Energyshop

Myymälä Energy Shop sijaitsee Vantaalla ja sieltä löytyy laaja valikoima tuotteita. Meriel Oy:llä on useita merkki edustuksia. Näistä mainittakoon muun muassa Mastervolt, Simrad, B&G ja Furuno.

Ruusumäenkuja 1, 01730 Vantaa
+358 469 214 366

Mastervolt

Meriel Oy / Energy Shop on Mastervolt tuotteiden valtuutettu asennus - ja myyntiliike. Meiltä löytyy laajan valikoiman Mastervoltin tuotteita ja kaikki tuotteet saa asennettuna tai ilman asennusta. Asennuksissa sekä korjauksissa käytämme aina laadukkaita tuotteita, kuten Bluesea ja Marinco. Mastervoltin valtuutettuna jälleenmyyjänä,meillä on laaja tietämys tuotteista, ja voimme antaa tarvittaessa tukea sekä neuvoja tuotteiden käytöstä. Saat meiltä parasta palvelua, aina kun sitä tarvitset.

Balmar

Meriel Oy ja Balmar ovat solmineet maahantuonti sopimuksen

Meriel Oy ja Balmar ovat solmineet maahantuonti sopimuksen keväällä 2018. Balmar on Yhdysvaltalainen suurteho latureiden valmistaja. Yrityksellä on yli 30-vuoden kokemus latureista ja latausjärjestelmistä. Balmar tunnetaan innovatiivisesta teknologiastaan, asiantuntevasta teknisestä palvelustaan ​​sekä tuotteiden luotettavuudesta.

Furuno

Meriel Oy on Furuno Finlandin tuotteiden jälleenmyyjä. Furunon tuotteita, joilla on pitkä ja vankka histoaria,  ovat navigointi-, kommunikointi- ja kalanetsintälaitteet sekä -järjestelmät. Furuno tunnetaan erittäin laadukkaina mekkinä ja sillä on luotettava maine merenkulkijoiden parissa. Tutteet ovat suunnattu veneilijöille, työ- ja kalastusveneammattilaisille sekä viranomaisille.

Simrad

Meriel Oy / Energy Shop on Simrad tuotteiden valtuutettu asennus - ja myyntiliike. Simradin tuotteet ovat  erikoistununeet moottori- ja urheilukalastusveneiden merielektroniikkaan. Simrad Yachting tuotteita ovat: navigointijäjestelmät, autopilotit, karttaplotteritmerielektroniikka, tutkat, kaikuluotaimet, VHF radiot, sekä muu merierielektroniikka. Merielistä saatte kaikki Simradin tuotteet, myös valmiiksi asennettuna.

Simradin valtuutettuna jälleenmyyjänä, meillä on laaja tietämys tuotteista, ja voimme antaa tarvittaessa neuvoja tuotteiden käytöstä.  Saat meiltä parasta palvelua, aina kun sitä tarvitset.

B&G

Meriel Oy / Energy Shop on B&G tuotteiden valtuutettu asennus - ja myyntiliike. B&G:n tuotteet ovat edistyksellisiä ja se on kehittänyt ratkaisuja, jotka on suunniteltu tarjoamaan nautintoa ja parasta suorituskykyä merellä. 

B & G:n tuotteita ovat karttaplotterit, monitoiminäytöt, tutkat, autopilotit, turvallisuus- ja viestintälaitteet, kompassit, antennit ja anturit. Valtuutettuna jälleenmyyjänä, meillä on laaja tietämys tuotteista, ja voimme antaa tarvittaessa neuvoja tuotteiden käytöstä.  Saat meiltä parasta palvelua, aina kun sitä tarvitset.

Lowrance

Lowrance on perinteikäs vene-elektroniikan valmistaja ja alan suunnannäyttäjä. Tuotteita löytyy kaikille niin veneilijöille kuin kalamiehille. Lowrancen tuotteita ovat muun muassa yhdistelmälaitteet, kaikuplotterit,karttaplotterit. kaikuluotaimet, laajakaistatutkat, kartat, VHF/ AIS. Lowrance kuuluu Navico Oy:hyn. Meriel Oy on Navicon tuotteiden valtuutettu asennus – ja jälleenmyyntiliike. Merielistä saa Lowrancen tuotteet myös valmiiksi asennettuina.

Valtuutettuna jälleenmyyjänä, meillä on laaja tietämys tuotteista, ja voimme antaa tarvittaessa neuvoja tuotteiden käytöstä.  Saat meiltä parasta palvelua, aina kun sitä tarvitset.

Garmin

Garmin maailman johtavana navigointituotteiden valmistajana on sitoutuneet valmistamaan ylivoimaisia autoilu-, ilmailu-, veneily-, ulkoilu- ja urheilutuotteita, jotka ovat keskeisessä roolissa asiakkaidemme elämässä.

Helppokäyttöiset tuotteet ovat suosittuja sekä houkuttelevan muotoilunsa, erinomaisen laatunsa ja arvonsa että innovatiivisten, asiakkaiden elämänlaatua parantavien ominaisuuksiensa ansiosta.

ActiveSol

Aurinkoenergia on kustannuksia säästävä ja ekologinen vaihtoehto energian tuottamiseen. Activesol aurinkopaneelit ovat erittäin kevyitä ja kestäviä aurinkopaneeleja. Ne ovat ratkaisu kaikille niille, jotka haluavat toimia taloudellisesti., Aurinkopaneelit on myös vihreä ratkaisu ja mahdollistaa sinulle riippumattomuuden sähköverkosta.

Aurinkopaneelin lisäksi tarvitse vain akun sekä lataussäätimen. Activesol turvaa sinulle energian saannin riippumattomasti, tarvitsit sitä sitten veneessä, matkailuautossa, asuntovaunussa tai mökillä. Aurinkopaneelin toiminta on yksinkertaista: aurinkopaneeli tuottaa sähköä päivisin jolloin aurinkoenergiaa on saatavilla.

Activesol aurinkopaneelit ovat keveitä ja joustavia. Ne voidaan asentaa lähes minne tahansa jopa kaarevalle pinnalle. Valitse Activesol aurinkopaneeli ja nauti puhtaasta energiasta.

ActiveSol EXPERIENCE valkoinen aurinkopaneli

  • ActiveSol EXPERIENCE on aurinkopanelisarja, joka perustuu ActiveSol ultra sarjaan.
  • ActiveSol  EXPERIENCE paneelissa PV-solut ovat piilossa, jolloin paneli on esteettisempi.
  • ActiveSol  EXPERIENCE on ensimmäinen taipuisa paneeli, joka käyttää tätä tekniikka. Sen prototyyppi on esitelty Amsterdamin MET TRADE 2017: ssä ja Helsingin Vene 18 messut ovat ensimmäinen messu, missä panelit ovat myynnissä.
  • Paneelin pinta voidaan toimittaa valkoisena (NO MOQ) tai muilla RAL-väreillä pyynnöstä (voi olla MOQ)
  • Paneli väri tuotetaan värillisellä foliolla, joka on valmistettu Euroopassa ja sillä on takuu 2 vuotta.
  • ActiveSol  EXPERIENCE -paneelit ovat saatavana vakio kokoisina (ultra) sekä mittatilaus -tuotteina.

ActiveSol mittatilaus panelit

ActiveSol aurinkopanelit saatavilla vaikokokojen lisäksi myös mittatilauksella, omien toiveiden ja tarpeiden mukaan. Tehdas suunnittelee panelin annettujen mittojen ja muotojen mukaan. Aurinkopaneleita voidaan tilata lähes millä tahansa koolla tai muodolla. Lisätietoa saat ottamalla yhteyttä yhteydentotto osiosta tai myynti@meriel.fi, tai täytä alla oleva lomake ja lähetä se sähköpostilla osoitteeseen myynti@meriel.fi

Meriel Oy mittatilauslomake

ActiveSol Light 36Wp

ActiveSol  Light 36 Wp on pienin paneeli ActiveSol Light perheessä. Moduuli on erittäin kevyt ja joustava, se voidaan asentaa lähes mihin tahansa ja se sopeutuu joustavuutensa ansiosta pintojen erilaisiin muotoihin. Ohuudestaan huolimatta paneeli on kestävä ja tuki kestää jopa 100 kg:n paineen. Kompakti ja kevyt aurinkopaneeli sopii hyvin kaikkiin ympäristöihin. Valmiiden kiinnitysreikien ansiosta paneelin kiinnitys on helppoa. ActiveSol Light 36W on hiljainen ja lähes häiriötön.

36 W paneeli tuottaa energiaa keskimäärin 150 Wh päivässä. Tällä energiamäärällä saa 7 W lamppuun virtaa 24 h/vrk tai tuulettimen toiminaan 5 tuntia.

Tuote kuvaus

Light ActiveSol paneelin huipputeho on36W ja suhteellisen pieni kokonsa ansiosta se toimii itsenäisinä virtalähteinä veneessä, matkailuautossa, - autossa tai mökillä. Paneeli on ihanteellinen, varsinkin jos tila on rajoitettu, eikä rakenteita voi kuormittaa. Aurinkopaneelille on ominaista poikkeuksellista suorituskyky ja keveys.

ActiveSol Light 75Wp

ActiveSol Light 75W toimii hyvin missä tahansa, missä käytetään säännöllisesti pienitehoisia laitteita tai on satunnaisesti käytettäviä korkean virrankulutuksen laitteita. Paneelissa on tehtaalla valmiiksi tehdyt esireiät, jotka helpottavat paneelin asennusta. ActiveSol Light 75Wp:n muotoilu tekee paneelista esteettisen. Panelin mitat ovat 700/960 mm. ja se painaa hieman yli 1,5 kiloa. Ohuudestaan huolimatta paneeli on kestävä ja tuki kestää jopa 100 kg:n paineen. Joustavuutensa ansiosta, paneeli voidaan asentaa myös hieman kaarevalle pinnalle.  ActiveSol Light 75W tuottaa virtaa keskimäärin 307 Wh päivässä. Tämä teho riittää television katseluun 3,5 tunniksi, virtaa 25 litran jääkaappiin 6 tunniksi tai 30 W lamppuun 10 tunniksi.

Tuote kuvaus

ActiveSol Light paneelin avulla tuotettua virtaa voidaan käyttää puhelimen / tietokoneen lataukseen tai navigointiin.  Paneelia voidaan käyttää myös ylimääräisen energian lähteenä laitteeseen, jonka kapasiteetti on yli 5 A. ActiveSol Light aurinkopaneelissa on poikkeuksellista sen suorituskyky ja keveys. Moduulit ovat suunniteltu toimimaan virtalähteinä veneessä, matkailuautossa, - autossa tai mökillä.

Matkakumppanina ActiveSol on täynnä energiaa, häiriötön, vedenpitävä.

ActiveSol Light 150Wp

ActiveSol Light 150Wp tuottamalla energialla voidaan ladata virtaa puhelimeen, tietokoneeseen tai navigointiin. Paneelia voidaan käyttää myös ylimääräisen energian lähteenä laitteeseen, jonka kapasiteetti on yli 5 A. ActiveSol aurinkopaneelit on suunniteltu erityisesti veneisiin, matkailuautoihin sekä asuntovaunuihin tai mökille. ActiveSol Light paneelit ovat kevyitä ja erittäin suorituskykyisiä. Näiden ominaisuuksien ansiosta ne voidaan helposti asentaa lähes, minne tahansa.

Matkakumppanina ActiveSol on täynnä energiaa, häiriötön, vedenpitävä ja hiljainen.

Tuote kuvaus

ActiveSol Light 150 Wp aurinkopaneeli tuottaa virtaa keskimäärin 644 Wh päivässä. Energian määrällä voi katsoa televisiota lähes 7 tuntia, se voi toimia jääkaapin tai pakastimen virtalähteenä 5,5 tuntia. Paneelin tuottamaa energiaa voit käyttää myös puhelimen lataamiseen, tietokoneen tai vedenkeittimen käyttöön.

ActiveSol Light 150 Wp aurinkopaneeli on ohut ja se kestää jopa 100 kilon painon. Paneeli on esteettisesti muotoilut ja helppo asentaa myös kaarevalle pinnalle sen joustavuuden ansiosta.

Esteettinen muotoilu tekee ActiveSol aurinkopaneelista houkuttelevan tuotteen. Matkakumppanina se on täyttä energiaa, häiriötön, vedenpitävä ja hiljainen.

ActiveSol Ultra 36Wp

ActiveSol Ultra 36Wp on Activesol perheen pienin paneeli. Se on erittäin kevyt ja paneeli voidaan asentaa lähes mihin tahansa. Kompakti, kevyt ja tyylikäs aurinkokennopaneli sopii täydellisesti mihin tahansa ympäristöön. Paneeli on helppo kiinnittää koska siinä on esivalmistellut asennusreiät. Paneeli on hiljainen ja lähes häiriötön ja lisäksi se on esteettisesti muotoiltu. Energiaa 36 Wp paneeli tuottaa keskimäärin 150 Wh päivässä.

Tuote kuvaus

ActiveSol Ultra on hyvin suorituskykyinen ja kevyt. Moduulit on suunniteltu erityisesti liikkuvalle kalustolle kuten veneille, matkailuautoille ja asuntovaunuille ne soveltuvat myös mökeille. Erityis muotoillut kiteet mahdollistavat auringonvalon tehokkaan talteenoton pienemmässäkin kulmassa. Koska paneelit ovat kevyitä on ne helppo asentaa. Vaikka paneeli on ohut, kovapinnoitettu prisma tekee siitä kestävän. Koska ActiveSol Ultra paneeli on joustava, voidaan asentaa myös kaarevalle tai taipuisalle pinnalle. ActiveSol Ultrassa on kaksinkertainen UV-suoja ja tupla varmistettu tiiveys.

ActiveSol Ultra 75Wp

ActiveSol Ultra aurinkopaneeleille on ominaista poikkeuksellinen suorituskyky ja keveys. Moduulit on suunniteltu erityisesti liikkuvalle kalustolle kuten veneille, matkailuautoille ja asuntovaunuille. Ne toimivat erinomaisesti itsenäisinä virtalähteinä. Erityismuotoillut kiteet mahdollistavat auringonvalon tehokkaan talteenoton pienemmässäkin kulmassa. Keveyden ansiosta ne voidaan asentaa lähes mihin tahansa. Vaikka paneeli on ohut, kovapinnoitettu prisma tekee siitä kestävän. Koska ActiveSol Ultra paneeli on joustava, voidaan asentaa myös kaarevalle tai taipuisalle pinnalle. ActiveSol Ultrassa on kaksinkertainen UV-suoja tupla varmistettu tiiveys.

Tuote kuvaus

ActiveSol Ultra 75W toimii hyvin veneessä ja missä tahansa, missä käytetään säännöllisesti pienitehoisia laitteita. Se soveltuu myös lisävirran lähteeksi, kun satunnaisesti käyttää laitteita, joilla on korkeampi virrankulutus. Esivalmistetut asennusreiät mahdollistavat helpon kiinnityksen. Muotoilu tekee paneelista silmälle esteettisen. Paneelin mitat ovat 653/785 mm ja se painaa vain 2,0 kiloa, joten paneeli ei kuormita asennuspintaa. 75Wp paneeli tuottaa energiaa keskimäärin 700 Wh päivässä. Se riittää television katseluun yli 3,5 tunniksi tai virtalähteeksi 25 litran matkajääkaapille 6 tunniksi tai lukemiseen 30W lamppu valossa 10 tuntia. Activesol on matkakumppani täynnä energiaa, se on häiriötön, vedenpitävä.

ActiveSol Ultra 90Wp

ActiveSol Ultra aurinkopanelille on ominaista poikkeuksellinen suorituskyky ja keveys. Moduulit on suunniteltu erityisesti liikkuvalle kalustolle kuten veneille, matkailuautoille ja asuntovaunuille. Ne sopivat erinomaisesti itsenäisinä energianlähteinä veneille, mökille ja matkailuautoihin. Niiden muotoilu lisää moduulien tuottavuutta myös, ja auringonvalon tehokkaan talteenoton pienemmässäkin kulmassa. Keveytensä ansiosta ne voidaan asentaa lähes mihin tahansa paikkaan. Vaikka paneli on ohut, kovapinnoitettu prisma pinta tekee paneelista hyvin kestävä. Joustavuutensa ansiosta Activesol Ultra -paneeli voidaan asentaa jopa hieman kaareviin tai mutkikkaisiin pintoihin. ActiveSol Utra on kaksinkertaistanut UV-suojauksen. 

90Wp-paneelia ovat saatavana myös ActiveSol Light versiona.

ActiveSol Ultra 150Wp

Activesol Ultra aurinkopaneeleille on ominaista poikkeuksellinen suorituskyky ja keveys. Paneelit on suunniteltu erityisesti veneisiin, matkailuautoihin sekä asuntovaunuihin tai mökille. Ne toimivat erinomaisesti itsenäisenä virtalähteenä. Erityismuotoillut kiteet mahdollistavat auringonvalon tehokkaan talteenoton pienemmässäkin kulmassa. Keveytensä ansiosta ne voidaan asentaa lähes mihin tahansa. Vaikka paneeli on ohut, kovapinnoitettu prisma pinta tekee siitä kestävä. Joustavuutensa ansiosta, Activesol Ultra paneeli voidaan asentaa jopa hieman kaareville tai taipuisille pinnoille. Activesol Ultrassa on kaksinkertainen UV-suoja. Esteettinen muotoilu tekee Activesol Paneelista mielenkiintoisen ja haluttavan tuotteen.

Tuote kuvaus

150Wp paneeli tuottaa virtaa keskimäärin 644 kWh päivässä. Tämä määrä energiaa riittää 7 W lampun käytön 24 tuntia tai televisioon katsomiseen lähes 7 tuntia. Paneelin tuottama energia riittää 5,5 tunniksi jääkaapin tai pakastimen käyttämiseen. Aurinkopaneelin tuottamalla virralla voi myös ladata puhelimen, tietokoneen tai keittää vettä. Activesol on matkakuppani täynnä energiaa. Lisäksi se on häiriötön, vedenpitävä ja hiljainen.